Etusivu » Asuntolaina » Komplett Bankin remonttilaina

Komplett Bankin remonttilaina

5.10.2017

Kategoriat:

ASUNTOLAINA

Komplett Bank on norjalainen kulutusluottosivusto, joka tarjoaa suomalaisille jopa 50 000 euron luottolimiittejä. Katso tästä, onko Komplettista remonttilainaksi.

Mikä ihmeen Komplett?

Komplett on Norjassa päämajaansa pitävä konserni, joka pyörittää muun muassa elektroniikkaa myyviä verkkokauppoja. Verkkokauppatoiminan ohella Komplett tarjoaa myös kulutusluottoja.

Kyseessä on tunnettu ja hyvämaineinen rahoittaja.

Hae remonttilainaa!Hae remonttilainaa!

Hae lainaa!

Komplett Bankin tililuotto 1000-50000€ helposti ja nopeasti.

Millainen on Komplett Bankin laina?

  • Komplett Bank myöntää 1000 – 50 000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja, joita voi käyttää ostoksiin tai muihin tarkoituksiin, kuten remonttiin.
  • Komplettin laina on tililuotto. Kun asiakas hakee tietyn suuruista lainaa, hänelle avataan lainatili, jolta lainasumma on nostettavissa. Lainaa voi nostaa haluamassaan tahdissa aina luottolimiittiin saakka. Kun tietty osuus lainasta on maksettu takaisin, se on aina uudestaan nostettavissa.
  • Komplettin hinta vaihtelee asiakaskohtaisesti. Nimelliskorko on 4,9 % – 19,9 %. Lisäksi lainasta peritään kuukausittain viiden euron tilinhoitomaksu sekä aivan alussa lainatilin avaamisesta 45-195 euron perustamismaksu.
  • Pienellä 0,3 % kuukausittaisella lisämaksulla lainaan voi myös ottaa lainaturvavakuutuksen, joka suojaa velallista arvaamattomien maksuvaikeuksien iskiessä.
  • Laina voidaan maksaa takaisin kerralla tai erissä. Jos se maksetaan takaisin kerralla, kuluja kertyy vähemmän. Pienimmillään lainasta ei tarvitse maksaa takaisin kuin korot ja muut kuukausikulut. Tällöin lainasumma ei luonnollisestikaan pienene, eikä tätä taktiikkaa voi suositella. Eräpäivä on 20. päivä jokaista kuukautta.
  • Komplettin lainaa haetaan netin kautta. Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias. Hänellä pitää olla säännölliset tulot ja ei maksuhäiriömerkintää. Hänen täytyy myös olla asunut Suomessa 36 kuukautta.

 

Komplett Bank vs. Muut netin remonttilainat

Komplett Bank on luotettava lainayritys, mutta selvää on, että remonttilainaa hakiessa halvempiakin vaihtoehtoja löytyy. Vertaamme nyt Komplettin lainoja muutamiin tunnettuihin netin kulutusluottoihin.

Santander

Santander on espanjalainen pankki, joka Suomessa tunnetaan parhaiten autorahoittajana. Santanderin kulutusluottoja käytetään kuitenkin myös remonttilainoina. Santanderin lainat ovat suuruudeltaan 2000 – 50 000 euroa ja maksuaika enimmillään 10 vuotta.

Nimelliskorko riippuu Komplett Bankin tapaan hakijan rahatilanteesta. Liikkumaväli on 3,67 % – 9,67 %. Todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,15 % – 28,19 %. Tämä tekee Santanderista halvimman vakuudettoman luoton netissä – parhaimmillaan halvemman kuin kivijalkapankkien lainat. Useimmille hakijoille näin edullista luottoa ei kuitenkaan tarjota.

Haasteena Santanderin lainaa haettaessa on, että heidän vaatimuksensa ovat tiukemmat kuin vaikkapa Komplettilla. Yli 20 000 euron lainaa hakevilta edellytetään vakaan tulotason lisäksi omistusasuntoa.

Bank Norwegian

Bank Norwegian tarjoaa samanhenkisiä lainatuotteita kuin espanjalainen kilpailijansa Santander. Hinnat ovat kuitenkin hienoisesti korkeammat ja lainaehdot höllemmät. Norwegian asettuukin remonttilainana samalle sektorille Komplett Bankin kanssa. Jopa lainan hakemisen ehdot ovat samat: 23 vuoden ikä, ei maksuhäiriötä, 36 kuukauden asuminen Suomessa.

Bank Norwegian myöntää 1000 – 50 000 euron suuruisia vakuudettomia kertalainoja. Lainan nimelliskorko on matalimmillaan 4,99 % ja enimmillään 22,49 %. Esimerkkinä todellisesta vuosikorosta toimii 10 000 euron laina viiden vuoden maksuajalla ja 8,88 % nimelliskorolla. Tällöin todellinen vuosikorko on 10,37 %.

Hae remonttilainaa!Hae remonttilainaa!

Kilpailuta lainatarjoukset!

Edullisin remonttilaina kilpailuttamalla – yhdellä hakemuksella monta tarjousta.

Komplett Bank vs. Pankkien remonttilainat

Netin ulkopuolella toimivat perinteiset kivijalkapankit, joiden vakuudelliset kulutusluotot ja asuntolainat ovat ylivertaisia nettilainoihin nähden. Katso tästä, millaista remonttilainaa pankista saa.

Remonttilaina osana asuntolainaa

Remonttilainan ottaminen osana asuntolainaa on halvin vaihtoehto, mikä löytyy. Tällöin pääset hyötymään asuntolainan korkotasosta, joka on käytännössä aina kulutusluottoja matalampi. Voit ottaa remonttilainan asuntolainaa hakiessasi tai voit kytkeä sen osaksi vanhaa, jo osittain takaisin maksettua asuntolainaa.

Helsingin Sanomien mukaan kaikkein halvinta asuntolainaan sidottu remonttilaina on, jos se sidotaan osaksi vanhaa asuntolainaa. Tällöin todellinen vuosikorko voi painua jopa lähelle yhtä prosenttia.

Remonttia varten otettava uusi asuntolaina puolestaan voi maksaa hieman enemmän, arviolta lähemmäs kaksi prosenttia.

Remonttilaina vakuudellisena kulutusluottona

Taloustaidon laatiman syyskuisen vertailun mukaan halvin vakuudellinen kulutusluotto löytyy tällä hetkellä Helsingin OP:lta. Vertailussa tarkasteltiin 10 000 euron luottoja kolmen vuoden maksuajalla. Tältä näyttävät kolme halvinta todellisine vuosikorkoineen:

  • Helsingin OP 5,20 %
  • Nooa Säästöpankki 5,22 %
  • S-Pankki 5,36 %

Vertailun kalleimmat vakuudelliset kulutusluotot löytyvät Aktialta ja Hypolta.

Vakuudellisten kulutusluottojen haasteena on juurikin niiden vakuudellisuus. Jos hakijalla ei ole vapaita vakuuksia tarjolla lainan tueksi, ei vakuudellista lainaa voi hakea. Yleensä vakuudeksi kelpaa vain kiinteistöomaisuus mutta myös muut arvopaperit voit kelvata.

Yhteenveto: Kannattaako Komplett Bank remonttilainana?

Komplett Bank on hyvä remonttilaina vain, jos pankilta ei saa asuntolainaa tai vakuudellista kulutusluottoa ja jos sen enempää kivijalkapankki kuin Santanderkaan ei tarjoa Komplettia halvempaa vakuudetonta vaihtoehtoa.

Näillä ehdoilla Komplett Bank voi olla kelvollinen ratkaisu remontin rahoittamiseksi. Älä kuitenkaan ensimmäisenä tartu tähän vaihtoehtoon.

Hae remonttilainaa!Hae remonttilainaa!

Hae lainaa!

Komplett Bankin tililuotto 1000-50000€ helposti ja nopeasti.

Yhteystiedot, Komplett Bank

Puhelin: 09 4245 2288

Posti:
Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki

Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä myös tällä nettilomakkeella.

 


Edellinen artikkeli:

Asuntolaina ilman luottotietoja

Asuntolaina ilman luottotietoja

5.10.2017

Lue artikkeli

Seuraava artikkeli:

Asuntomarkkinakatsaus – mitä hinnoille tapahtuu 2017/2018?

Asuntomarkkinakatsaus – mitä hinnoille tapahtuu 2017/2018?

5.10.2017

Lue artikkeli

Jaa artikkeli:

Miten suuren lainan voisin tällä hetkellä ottaa?

Millaiseen asuntolainaan teillä olisi tällä hetkellä varaa? Hyödyntäkää asuntolainalaskuriamme:

Asuntolainalaskuri

 

Mikä on edullisin asuntolaina?

Millaisella korolla, ja millaisen summan voisitte juuri tällä hetkellä saada asuntolainaa?

Kilpailuta asuntolaina

 

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat