Etusivu » Asuminen & Kulutus » Kotivakuutus

Kotivakuutus

16.12.2008

Kategoriat:

ASUMINEN & KULUTUS

Kotivakuutuksen suojaat maailman parhaan paikan – kotisi. Kotiakuutuksen avulla varaudut ikäviin yllätyksiin, joita väistämättä tulee vastaan vuosien saatossa. Kotivakuutukset ovat erittäin halpoja, mutta turvaavat sinut useiden tuhansien eurojen laskulta esimerkiksi vesivahingon sattuessa.

Kotivakuutus turvaa kodin irtamiston, johon kuuluu niin huonekalut kuin kodinkoneetkin. Kotivakuutus kattaa myös esimerkiksi silmälasien rikkoutumisen tai polkupyörävarkauden. Mikäli asut asunto- tai kiinteistöosakeyhtiössä kuuluu rakennuksen vakuuttaminen taloyhtiölle. Asunnon sisäpinnat kuuluvat kuitenkin asujan vakuutuksen piiriin ja esimerkiksi huonosti kytketty pesukone saattaa tulla hyvinkin kalliiksi ilman kotivakuutusta.

Kotivakuutuksessa on usein 150-200 euron omavastuu, joten aivan pieniin vahinkoihin se ei sovi. Kotivakuutus on (valitettavan) tarpeellinen nimenomaan suuren vahingon sattuessa.

Kotivakuutus kerrostaloon

Jos asut kerros- tai rivitalossa , sinun tulee vakuuttaa ainoastaan irtaimistosi. If Kotivakuutus LaajaPlus tarjoaa erittäin hyvän irtaimistoturvan, joka pitää sisällään mm. maltilliset ikävähennykset ja korkeat enimmäiskorvausmäärät. Asunto- tai kiinteistöyhtiön vastuulla on vakuuttaa kiinteistö.

Kotivakuutuksen vuosimaksu riippuu mm. asuntosi koosta ja paikkakunnasta, mutta usein vakuutusmaksu lienee noin 100 euroa vuodessa. Suuresta kustannuksesta ei ole kyse.

Kotivakuutus omakotitaloon

Jos omistat omakotitalon, tulee sinun vakuuttaa sekä rakennus että irtaimisto. If Kotivakuutus LaajaPlus-turva kattaa laajasti rakennuksille sattuneet kosteus- ja tuholaisvahinot sekä irtaimistolle sattuneet vahingot.


Edellinen artikkeli:

Muistilista Muuttajalle

Muistilista Muuttajalle

16.12.2008

Lue artikkeli

Seuraava artikkeli:

Nyt kannattaa hankkia ensimmäinen asunto

Nyt kannattaa hankkia ensimmäinen asunto

16.12.2008

Lue artikkeli

Jaa artikkeli:

Miten suuren lainan voisin tällä hetkellä ottaa?

Millaiseen asuntolainaan teillä olisi tällä hetkellä varaa? Hyödyntäkää asuntolainalaskuriamme:

Asuntolainalaskuri

 

Mikä on edullisin asuntolaina?

Millaisella korolla, ja millaisen summan voisitte juuri tällä hetkellä saada asuntolainaa?

Kilpailuta asuntolaina

 

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat