Kulutusluotto netistä ilman vakuuksia

Kulutusluotto on lyhytaikainen luotto, joka ei yleensä vaadi vakuuksia. Kulutusluotossa korko on yleensä korkea, ja muut kustannukset erittäin korkeat suhteessa luoton määrään. Luotto on kuitenkin erittäin vaivaton sekä kohtuullisen hintainen, mikäli laskut maksaa ajallaan.

Laajempaa laina- ja kulutusluottovertailua tekee myös esimerkiksi Lainat.online.

Kulutusluottojen tavallisin muoto on nykyään pikalainat joita tarjoaa lukemattomat yritykset Suomessa. Tämän tyyppisiä kulutusluottoja tarjotaan tavallisesti kenelle tahansa yli 18-vuotiaalle henkilölle, jolla on pankkitili. Kun ottaa luottoa, kannattaa tarkistaa lainan todellinen vuosikorko eikä tuijottaa pelkkää korkoa.

Kulutusluotolla voi rahoittaa esimerkiksi uuden asunnon remonttia tai huonekaluhankintoja.

Kulutusluotot

Nämä yhtiöt ovat tunnettuja suomalaisia yrityksiä, joilta on turvallista lainata. Muista, että luottotiedot tulee olla kunnossa ja lainahakemuksessa kannattaa olla rehellinen. Jos sinulla on paljon aikaisempaa velkaa, ei uusi luotto kannata!

Lendo

Lendo on koonnut saman katon alle useita luotonmyöntäjiä ja heidän lainatuotteitansa.

Lendo tarjoaa lainaa 500 – 60 000 euroa.

Hae Freedom Rahoitus kulutusluotto ja kilpailuta lainasi!

OK Money

Lainaa voi hakea jokainen yli 18-vuotias, luottokelpoinen ja hyvin raha-asiansa hoitanut henkilö. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. OK Money on suomalainen pikavippitarjoaja, joka myöntää kuukaudessa tuhansia turvallisia pikavippejä suomalaisille henkilöille.

OK Money lainaa 50€-2100€.

Hae Etua.fi kulutusluotto ja kilpailuta lainasi!

Ferratum

Ferratum myöntää lainoja 20 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille ja raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilölle. Saat rahat heti kun haet 7-23 välisenä aikana. Ensiasiakkaille myönnetään kuluttomia 50€-2000€ pikavippejä joustoluottotililtä.

Ferratum on hyvämaineinen yritys etenkin siitä syystä, että vipin hakuun ei liity mitään inhottavia piilokuluja. Lainahakemus kannattaa tehdä netissä. Näin saat lainan nopeiten.
Hae Risicum kulutusluotto!

Kanattaa myös harkita osamaksulla maksamista!
Kannattaa myös ehkä hakea luottokorttia.