Etusivu » Muut » Lainaa netistä ilman vakuuksia

Lainaa netistä ilman vakuuksia

4.9.2013

Kategoriat:

MUUT

Jokainen meistä on varmasti joskus ollut tilanteessa, jossa rahaa pitäisi saada nopeasti vaikkapa johonkin arjen hankintaan tai yllättävän menon kattamiseen. Aina ei kuitenkaan ole halua tai kykyä antaa lainalle pankin vaatimia vakuuksia, kuten autoa tai asuntoa. Joskus taas kaikki vakuudeksi kelpaava omaisuus on jo toisen lainan vakuutena, jolloin sitä ei luonnollisesti voi kiinnittää enää uuteen lainaan.

Nykyään vakuudellisille lainoille on kuitenkin runsaasti vaihtoehtoja. Vakuudettomia luottoja tarjoavat erilaiset rahoitus- ja luototuslaitokset, joista monilla on valikoimassaan sekä vakuudettomia pienlainoja että suurempia kulutusluottoja, joita niitäkin myönnetään ilman takaajia ja vakuuksia.

Myös osa pankeista myöntää asiakkailleen vakuudettomia kulutusluottoja, mutta niitä tulee hakea suoraan pankin konttorista. Usein lainan myöntöehdot ovat myös tiukemmat kuin netissä haettavissa luotoissa ja rahan käyttötarkoitus tulee selvittää tarkemmin.

Juuri sinulle räätälöity lainapaketti

Verkosta vakuudetonta luottoa voi saada palvelunantajasta riippuen muutamista satasista muutamaan tuhanteen euroon. Takaisinmaksuaika on tyypillisesti valittavissa oman maksukyvyn mukaan, mutta siihen vaikuttaa myös valittu lainasumma. Yleensä maksuaikataulua on myös mahdollista muuttaa jälkikäteen maksua vastaan, jos alkuperäinen maksusuunnitelma osoittautuu liian tiukaksi.

Netistä haettavat kulutusluotot ovat sikäli asiakkaan kannalta käteviä, että luottoa pystyy hakemaan suoraan verkossa tai tekstiviestillä. Konttorissa asioinnin sijaan asiakas rekisteröityy luotonantajan palvelun käyttäjäksi ja täyttää lainahakemuksen. Mitään tositteita kuten palkkatodistuksia ei tarvita eikä rahan käyttötarkoitusta selvittää mitenkään. Kun luottotiedot ovat kunnossa, rahat saa tilille nopeasti ja vaivattomasti.

Luoton kustannukset

Myös netistä haettava laina kannattaa kilpailuttaa, koska palveluntarjoajien välillä on yllättävän suuria eroja luoton kokonaiskustannusten osalta. Vertailussa tulisi kiinnittää huomiota erityisesti luoton todelliseen vuosikorkoon, jossa on huomioitu luoton kaikki kustannukset. Näin siksi, että joskus matalakorkoinen luotto voi tulla korkeakorkoisempaa kalliimmaksi, jos luotosta peritään korkea aloitusmaksu ja kuukausittaiset luotonhoito- ja käsittelykulut.

Kannattaa myös huomioida, että vakuudettomat luotot ovat aina myöntäjälleen suurempi riski kuin vakuudelliset luotot, koska luottotappion riski on suurempi. Tästä syystä myös luoton kokonaiskustannukset ovat korkeammat kuin vastaavan suuruisessa vakuudellisessa lainassa, jossa luotonantajalla on tarvittaessa oikeus realisoida vakuutena oleva omaisuus välttyäkseen luottotappioilta.

Tässä muutamia vaihtoehtoja kulutusluoton hakemiseen. Voit myös tutustua tähän verkkopalveluun, joka listaa lähes kaikki lainat, joita voi hakea netistä.

Nopsalaina

Nopsalainan myöntää BIGBANK AS:n Suomen sivuliike. Virolaisomisteisen yrityksen pääkonttori on Tartossa Virossa. Suomen ja Baltian maiden lisäksi yrityksellä on toimintaa eripuolilla Eurooppaa, muun muassa Saksassa ja Itävallassa. Suomen sivuliike on harjoittanut talletus- ja luototustoimintaa vuodesta 2009.

Nopsalainaa voi saada vähintään 22-vuotias henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Maksuhäiriömerkintöjä ei siis saa olla ja hakijan luottotiedot tarkistetaan ja takaisinmaksukyky varmistetaan ennen luoton myöntämistä. Hakijalla tuleekin olla vakituiset tulot esimerkiksi vakituisesta työsuhteesta.

Lainaa nopeasti ja luotettavasti

Nopsalainaa voi hakea 1000-6000 euroa 6-72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Luottoa haetaan joko täyttämällä verkkohakemus tai asioimalla BIGBANK:in konttorissa Helsingissä. Verkkohakemuksessa asiakasta pyydetään erittelemään muun muassa tulot, velat, asumismuoto ja perhesuhteet. Näitä tietoja käytetään asiakkaan taloustilanteen ja maksukyvyn arvioimiseen. Nopsalaina voi hylätä asiakkaan lainahakemuksen tai kieltäytyä lainaamasta haettua lainasummaa, jos se epäilee asiakkaan takaisinmaksukyvyn olevan riittämätön.

Verkkohakemuksen lähettämisen jälkeen Nopsalainan laina-asiantuntija arvioi hakemuksen ja on yhteydessä hakijaan. Tarvittaessa asiakasta pyydetään toimittamaan Nopsalainalle tarvittavia asiakirjoja kuten palkkatodistuksia ja tiliotteita viimeisimmän kolmen kuukauden ajalta. Asiakirjat voi liittää verkkohakemukseen myös suoraan täyttämisvaiheessa.

Asiakas voi vahvistaa saadun lainapäätöksen allekirjoittamalla sen valintansa mukaan joko sähköisesti, BIGBANK:in konttorissa Helsingissä tai valitsemassaan postikonttorissa. Sähköinen allekirjoitus onnistuu yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Nopsalainan takaisinmaksu ja kustannukset

Nopsalaina maksetaan takaisin tasasuuruisissa kuukausierissä. Takaisinmaksuaika on asiakkaan itsensä valittavissa omaan taloudelliseen tilanteeseensa sopivaksi ja vaikuttaa luonnollisesti luoton kokonaiskustannuksiin. Luoton kuluja eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla on helppo vertailla yrityksen kotisivuilta löytyvän lainataulukon avulla.

Luoton kokonaiskustannukset koostuvat lainasummasta, sopimuspalkkiosta, korosta ja kuukausittain perittävästä 8 euron tilinhoitomaksusta. Sopimuspalkkion suuruus riippuu myönnetystä lainasummasta ja on 95-195 euroa. Muista palveluista kuten eräpäivän siirrosta ja maksumuistutuksista veloitetaan voimassa olevan palveluhinnaston mukainen maksu. Lyhennysvapaita kuukausia voi pitää kaksi kertaa vuodessa, jolloin luotosta maksetaan vain korot.

Maksuvaikeuksista ja takaisinmaksukykyyn vaikuttavista elämänmuutoksista kuten vakava sairaus tai työttömyys tulee aina olla yhteydessä luotonmyöntäjään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin lainan maksusuunnitelmaa voidaan järjestellä uudelleen ennen perintätoimien aloittamista.

Euroloan

Euroloan-luotot tuottaa Euroloan Consumer Finance Oyj, joka on suomalaisomisteinen luototukseen ja rahoitustoimintaan erikoistunut yritys. Sen tarjoamat luotot ovat vakuudettomia eikä takaajia tarvita. Myöskään rahan käyttötarkoitusta ei tarvitse sen kummemmin selitellä, vaan rahat saa tilille saman tien lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Euroloan poikkeaa muista pikavippejä ja kulutusluottoja tarjoavista yrityksistä siinä, että luottoa voi hakea eurontarkkuudella tarvitsemansa määrän. Haetun summan ei siis tarvitse olla tasasumma, kunhan se on 50-2000 euron välillä. Tämä on kätevää, jos lainalle on jokin tietty käyttötarkoitus. Osittain tarkoituksena on myös kannustaa asiakkaita suunnittelemaan talouttaan ja arvioimaan omaa lainatarvettaan realistisesti ennen luoton hakemista.

Euroloan-lainan hakeminen

Euroloan-luottoa voivat hakea vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Hakemiseen tarvitaan myös matkapuhelinliittymä, omissa nimissä oleva pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Erityisen hyvää Euroloan-luotoissa on, ettei lainasummia ei ole porrastettu mitenkään esimerkiksi hakijan iän mukaan. Siten myös uudet asiakkaat voivat hakea useita tuhansia euroja luottoa, kunhan heidän luottotietonsa ovat kunnossa.

Euroloan-lainaa haetaan kätevästi verkkohakemuksella, joka on saatavana myös mobiilisovelluksena. Lainapäätöksen saa ja rahat siirtyvät tilille lainapalvelun aukioloaikoina klo 7-23 lähes välittömästi. Yöaikaan lähetetyt lainahakemukset käsitellään seuraavana aamuna asiakaspalvelun auettua saapumisjärjestyksessä. Rahojen näkymiseen tilillä tulee pankkiyhteydestä riippuen varata muutama arkipäivä.

Uusien asiakkaiden tulee rekisteröityä Euroloan-palvelun käyttäjiksi ennen kuin he voivat hakea lainaa. Tämä tapahtuu tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla, jolloin asiakkaan henkilöllisyys voidaan todentaa. Tunnistautumisen yhteydessä asiakkaalle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi, jolla luottoa voi seuraavilla kerroilla hakea suoraan. PIN-koodin lisäksi asiakkaalla tulee olla käytössään julkinen matkapuhelinliittymä.

Takaisinmaksu ja kokonaiskulut

Euroloan-luoton takaisinmaksuajaksi voi valita 14-360 vuorokautta oman taloudellisen tilanteen ja takaisinmaksukyvyn mukaan. Pienimmille lainoille takaisinmaksuaika on rajattu enimmillään 70 vuorokauteen. Luotto maksetaan takaisin 1-12 erässä valitusta lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuen; useimmissa tapauksissa lainaa lyhennetään kerran kuukaudessa.

Luoton kokonaiskulut riippuvat valitusta lainasummasta ja takaisinmaksuajasta ja koostuvat lainasummasta, käsittely- ja toimituskuluista ja korosta. Luoton kokonaishinnan pystyy tarkastamaan yhtiön verkkosivuilta lainaa haettaessa ja lainan kustannuksia pystyy myös vertailemaan sieltä löytyvän laskurin avulla.


Edellinen artikkeli:

Euroloan tililuotto

Euroloan tililuotto

4.9.2013

Lue artikkeli

Seuraava artikkeli:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen ja hintavertailu

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen ja hintavertailu

4.9.2013

Lue artikkeli

Jaa artikkeli:

Miten suuren lainan voisin tällä hetkellä ottaa?

Millaiseen asuntolainaan teillä olisi tällä hetkellä varaa? Hyödyntäkää asuntolainalaskuriamme:

Asuntolainalaskuri

 

Mikä on edullisin asuntolaina?

Millaisella korolla, ja millaisen summan voisitte juuri tällä hetkellä saada asuntolainaa?

Kilpailuta asuntolaina

 

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat