Kulutusluotto on hyvin lyhyt aikainen luotto, joka ei vaadi vakuuksia. Kulutusluottossa korko on yleensä korkea, ja muut kustannukset erittäin korkeat suhteessa luoton määrään. Luotto on kuitenkin erittäin vaivaton sekä kohtuullisen hintainen, mikäli laskut maksaa ajallaan.

Suomessa osamaksu on varsin käytetty keino ja se tulee yleistymään vuoden 2009 aikana, jolloin entistä useampi verkkokauppias lisää sivuilleen osamaksun maksutapavaihtoehdoksi.

Osamaksulla voi ostaa vaikka kannettavan tietokoneen, television, pelikonsolin tai muuta kodinelektroniikkaa.

Televisio osamaksulla

Television hankinnassa ei kannata pihistellä. Hinta saattaa kuitenkin äkkiseltään hirvittää, joten osamaksulla maksaminen on monelle kätevä tapa hankkia televisio.

Televisiot osamaksulla

Pelikonsolit osamaksulla

Myös pelikonsoleita myydään paljon osamaksulla, kruununjalokivenä ehkä PS3 joka on ostohinnaltaan niin kallis, että harvalla on varaa ostaa sitä kerralla. Tästä syystä PS3:a myydään paljon osamaksulla.

Pelikonsolit osamaksulla

Kännykät osamaksulla

Johtuen uusista kytkysopimuksista niin kännyköitä myydään paljon tavallaan osamaksulla (kytkysopimus). SUosituimpia puhelimia osamaksulla onkin älypuhelimet eli Iphone, HTC:n, Nokian, Sony-Ericssonin ja Samsungit puhelimet – ja niistä ne älykkäämmät mallit.

Kännykät osamaksulla

Digikamerat osamaksulla

Myös kameroita – etenkin järjestelmäkameroita myydään osarilla hyvin. Suosituimpia ovat Canonin EOS digijärkkärit.

Digikamerat osamaksulla

Kannettava tietokone osamaksulla

Tietokone on kallis mutta erittäin hyödyllinen ostos. Kustannuksia voi tasoittaa, kun ostat osamaksulla.

Kannettava tietokone osamaksulla

Kannattaa katsoa Osamaksulla.net