Hae lainaa 1000 € – 25000€!

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut kulutusluottojen sekä autolainojen myöntämiseen. Näiden päätoimisten lainojen lisäksi yritys tarjoaa myös mahdollisuutta visa-classic luottokorttiin. Santander osti GE Money Oy:n toiminnot suomessa 2009, keskittyen täysin rahoitustoimintaan.

Santander lainaa 2000–50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan korko on sidottu 3 kk:n euriboriin ja se on kaikille sama. Asiakas voi halutessaan lyhentää lainaa sovituin ehdoin kuukausierällä tai suuremmalla summalla ilman erillisiä lisäkustannuksia. Santanderin laina on tehty helpoksi ja vaivattomaksi, asiakkaan tarvitsee ainoastaan soittaa asiakaspalveluun saadakseen alustavan lainapäätöksen välittömästi. Nettihakemuksella päätöksen voi saada muutaman päivän kuluessa.

Ajoneuvorahoituksen voi asiakas itse sopia kuukausierittäin, osamaksu hyväksytään uusiin sekä käytettihin autoihin. Lainan vakuutena käytetään ajoneuvoa ja korko pidetään kiinteänä koko sopimuksen ajan.

Kommentoi

Sähköpostiasi ei koskaan julkaista.