Etusivu » Osuuspankin asuntolaina

OSUUSPANKIN ASUNTOLAINA

Oma koti on monen haave. Vaikka säästöjä ei asunnon verran kuitenkaan olisikaan, ei asunnon hankkimisen tarvitse jäädä haaveeksi.

Osuuspankki tarjoaa omasta kodista haaveileville mahdollisuuden virkeään asuntolainaan, joka muokkautuu helposti sopivaksi kunkin lainan hakijan tarpeista käsin. Asuntolaina on suuri päätös elämässä, ja siksi sen tekemiseen kannattaa paneutua hieman enemmänkin.

Osuuspankki auttaa lainanhakemisen kaikissa vaiheissa, joten yhteyttä kannattaa ottaa jo suunnitteluvaiheessa joka Internetin kautta tai pankissa käymällä.

KILPAILUTA ASUNTOLAINASI!

Edullisin asuntolaina kilpailuttamalla – yhdellä hakemuksella monta tarjousta.

Täytä hakemus

OP -ASUNTOLAINAN HAKEMINEN

Kuten moni muukin asia, myös asuntolainan hakeminen onnistuu helposti verkkopalveluna. Sähköinen hakemuspohja löytyy osoitteesta www.op.fi. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, sillä lomake neuvoo tarvittaessa. Ennen hakemuksen täyttämistä voi olla kuitenkin hyvä tutustua esimerkiksi Osuuspankin lainalaskuriin, jonka avulla voi kartoittaa omaa maksukykyään, mikä taasen auttaa lainasumman sopivuuden hahmottamisessa.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen pankki ottaa yhteyttä lainaneuvotteluista sopiakseen. Näissä neuvotteluissa sovitaan lainasummasta, korosta, takaisinmaksuajasta, lyhennysvapaista ja muista lainaan liittyvistä asioista. Lainaneuvotteluita varten kannattaa valmistautua juuri esimerkiksi omaa maksukykyään – tulojaan ja menojaan – realistisesti tarkkailemalla. Tässä auttaa esimerkiksi Osuuspankin tulo- ja menolaskuri, joka löytyy Internetistä.

 

OP -ASUNTOLAINA ON JOUSTAVA

Osuuspankki mainostaa asuntolainaansa varsinkin sen joustavuuden perusteella. Laina luvataan mitoittaa sopivaksi kunkin lainanhakijan tarpeista käsin. Joustavuutta lisää ennen kaikkea se, että lainanmaksusta voidaan lyhennysvapaata asiakkaan tarpeen mukaan, ja lyhennysvapaan hakeminen tapahtuu kätevästi verkkopankissa. Lyhennysvapaa mahdollistaa esimerkiksi säästämisen jotakin isompaa hankintaa varten tai muuten vaan tasapainotta velallisen elämäntilannetta. Asuntolainaa hakiessa voi lisäksi hakea samalla pienempää kulutusluottoa, jota voi sitten tarvittaessa nostaa ja käyttää vaikkapa uusia hankintoja tehdessä.

 

OP-ASUNTOLAINA ON TURVALLINEN

Osuuspankin asuntolaina on turvallinen, koska sen joustavien maksuehtojen vuoksi ei aivan heti joudu liian tiukille. Lainaan voi liittää myös luoton takaisinmaksuturvan tai korkosuojauksen, jolloin lainan takaisinmaksusta on mahdollista selviytyä myös silloin, kun maksukyky on muuten alentunut esimerkiksi sairauden, työttömyyden tai puolison kuoleman vuoksi.

OP -asuntolaina kerryttää myös niin kutsuttuja OP -bonuksia, joita voi käyttää pankkiasioinnin kulujen kattamiseen tai vakuutusmaksujen maksamiseen, mikä edellyttää kuitenkin sitä, että myös vakuutukset ovat OP -Pohjolassa.