Etusivu » Asuntolaina » Sampo asuntolaina

Sampo asuntolaina

10.3.2013

Kategoriat:

ASUNTOLAINA

Silloin kun haaveissa siintää oma koti, mutta itsellä ei ole siihen tarvittavaa rahamäärää, on luonnollista kääntyä pankin puoleen. Tänä päivänä pankissa asiointi on tehty helpoksi, eikä asuntolainaa hakeva henkilö ole mitenkään epätavallinen pankkiasiakas – päinvastoin.

Entinen Sampo Pankki, joka on nykyään nimeltään Danske Bank, myöntää asuntolainaa nopeasti ja edullisesti.

Hae asuntolainaa!

Kilpailuta asuntolainasi!

Edullisin asuntolaina kilpailuttamalla – yhdellä hakemuksella monta tarjousta.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen Danske Bankista on helppoa. Lainaa myönnetään niin uuden asunnon rakentamiseen kuin valmiin asunnon ostamiseenkin. Tietyin ehdoin lainaa myönnetään myös asunnon peruskorjaukseen.

Lainan hakemiseen on kaksi mahdollisuutta. Jos lainan hakijalla on käytössä pankin verkkopankkitunnukset, hän voi hakea lainaa suoraan verkossa. Muutoin on henkilökohtainen käynti pankissa välttämätöntä. Olipa lainan hakutapa kumpi tahansa, on lainan saamiseksi kuitenkin välttämätöntä käydä pankin kanssa lainaneuvotteluita, joissa sovitaan muun muassa lainan korosta, takaisinmaksuajasta ja -tavasta. Samalla lainan hakijalle selviää, mitä kaikkia kustannuksia lainan ottamiseen liittyy.

Kaikenkattava asuntolaina

Danske Bank mainostaa asuntolainaansa kaikenkattavaksi. Tällä tarkoitetaan sitä, että asuntolainassa on pyritty mahdollisimman pitkälle huomioimaan erilaisia seikkoja, joita lainan ottajan elämässä voi tulla vastaan. Esimerkiksi asiakkaan henkilökohtaisen talouden ongelmatilanteita voidaan tasoittaa lyhennysvapailla jaksoilla, joista neuvotteleminen on pankin kanssa helppoa. Asian voi hoitaa myös kokonaan verkon kautta pankin omilla verkkopankkitunnuksilla.

Jos yleinen taloustilanne on maailmalla huono, pystyy kaikenkattava asuntolaina huomioimaan myös tämän. Käytännössä asia toteutetaan korkokatolla, joka ei salli lainan koron nousemista kohtuuttoman suureksi ja tekee lainan ottamisesta turvallisempaa.

Näiden lisäksi asuntolainan yhteyteen tehdään mahdollisuuksia myös säästämiselle, mikä tarkoittaa sitä, että laina lyhenee, mutta myös talletukset kasvavat. Säästämisen mahdollisuuksiin vaikuttavat esimerkiksi Danske Bankin yhteistyökumppanin Ifin edulliset vakuutustarjoukset, jolloin vakuutuksissakin on mahdollista säästää selvää rahaa.

Joustavaa lainapalvelua

Kuten kaikenkattavan asuntolainan monipuolisuudestakin voidaan päätellä, on Danske Bankin asuntolaina varsin joustava. Joustavuutta lisää se, että jo otetun lainan ehtja voidaan muuttaa kesken lainakauden. Asiakas voi esimerkiksi pidentää laina-aikaa ja saada näin kuukausierän pienemmäksi. Myös koron vaihtaminen toiseksi on mahdollista.

Lisätietoa Danske Bankin, eli siis entisen Sampo Pankin, asuntolainasta saa internet-osoitteesta www.danskebank.fi.


Edellinen artikkeli:

Tapiolan asuntolaina

Tapiolan asuntolaina

10.3.2013

Lue artikkeli

Seuraava artikkeli:

Sähkömiesten hinnat pk-seudulla

Sähkömiesten hinnat pk-seudulla

10.3.2013

Lue artikkeli

Jaa artikkeli:

Miten suuren lainan voisin tällä hetkellä ottaa?

Millaiseen asuntolainaan teillä olisi tällä hetkellä varaa? Hyödyntäkää asuntolainalaskuriamme:

Asuntolainalaskuri

 

Mikä on edullisin asuntolaina?

Millaisella korolla, ja millaisen summan voisitte juuri tällä hetkellä saada asuntolainaa?

Kilpailuta asuntolaina

 

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat